Toon menu

“ZP’er Draaide Door” na Walking Dinner

ONE en Ondernemend Roombeek organiseerden evenement in Roombeek

“ZP’er Draaide Door” na Walking Dinner

Geplaatst op 19 October 2017.

Toen we vernamen dat ONE een evenement plande in Prismare wilden we dit graag koppelen aan een activiteit voor zowel leden als niet-Roombekers om zo deze groep ondernemers met trots te introduceren aan onze wijk. En zo geschiedde: maar liefst 60 mensen deden mee aan het walking dinner.

Dat er heel veel te vertellen valt bleek uit de enthousiaste verhalen van de drie rondleiders van Huis van Verhalen, die vertelden over het heden en verleden van onze wijk, waaronder natuurlijk over de vuurwerkramp. De presentaties en rondleidingen worden verzorgd door deskundige en ervaren Ambassadeurs. Zij hebben allemaal een band met de wijk, bijvoorbeeld omdat ze de ramp hebben meegemaakt, in de wijk wonen/woonden/werkten, of als hulpverlener betrokken waren in de eerste jaren na de vuurwerkramp. Omdat de planning straks moest zijn om tijdig terug te keren naar het hoofdprogramma moesten ze helaas hun verhaal kort houden. Van een aantal deelnemers hoorden we achteraf dat ze geïnteresseerd zijn om meer te horen – we raden iedereen die een uitgebreide rondleiding wil volgen aan om contact op te nemen met het Huis van Verhalen!

Bij een walking dinner hoort behalve een wandeling natuurlijk ook een lekkere maaltijd. Ons hoofdgerecht nuttigden we bij het bruisende Ceespot. Mede-oprichter Niels Moshagen vertelde over deze ondernemerscommunity en nodigde iedereen uit voor Friday Works: elke vrijdag is Ceespot open voor wie een werkplek zoekt en worden de lunchsessies en vrijmibo’s georganiseerd. Met een heerlijk ijsje van de lunchkamer wandelden we naar de laatste stop van de wandeling, het Balengebouw. Na afloop kregen de rondleiders een welgemeend en -verdiend applaus.

Tijdens het tweede deel van de avond dat was georganiseerd door ONE “Draaide de ZP’er Door”. Mede door de verhalen van onder meer Ondernemend Roombeek lid Joost Diepmaat van Moneybird en de grappige, scherpe presentatie door Harm Edens was de inhoud van de avond inspirerend, onderhoudend en leerzaam tegelijk. We feliciteren ONE met deze avond en hun 10-jarig bestaan en vinden het evenement en de samenwerking voor herhaling vatbaar.

cof

22405902_10208646350070907_8962222175500188769_n

cof

Terug naar het overzicht.

“ZP’er Draaide Door” na Walking Dinner

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek