Toon menu

TRIMM beste full-service internetbureau van Nederland

Eerste plek behaald in de Emerce100

TRIMM beste full-service internetbureau van Nederland

Geplaatst op 8 April 2017.

Internetbureau TRIMM heeft een eerste plek behaald in de Emerce100: de toonaangevende lijst waarin de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business en marketingbranche onafhankelijk worden beoordeeld. Het Enschedese bedrijf kreeg vijf sterren en behoort hiermee tot de beste grote full-service internetbureaus van Nederland.

Emerce is het leidende platform in Nederland wat betreft online business en marketing. Om een zo goed mogelijk beeld van de markt te schetsen brengen zij ieder jaar de Emerce100 uit. Daarvoor onderzoeken zij in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction het imago van bureaus in Nederland onder hun lezers en bezoekers van evenementen. Met vijf sterren kwam TRIMM als beste uit de bus. Daarin heeft het bedrijf gezelschap van slechts drie andere bureaus.

TRIMM is een full-service internetbureau dat is gevestigd in Enschede. Voor nationale en internationale opdrachtgevers als Philips, Pentair, Universiteit Twente, Liberty Global en Nexperia houdt het bedrijf zich onder andere bezig met het bedenken, ontwerpen en succesvol maken van online ervaringen en het bouwen van complexe online platformen.

Marc Woesthuis, directeur van TRIMM: “Dit is een hele mooie erkenning van vele jaren hard werken en het creëren van hele goede en mooie oplossingen voor onze klanten. Met ons vakmanschap blinken we uit in het verzinnen en creëren van een digitale oplossing voor complexe problemen. We zullen deze verkiezing inzetten om onze klanten het komende jaar nog beter te bedienen.”

Kijk voor meer informatie over TRIMM op www.trimm.nl.

Terug naar het overzicht.

TRIMM beste full-service internetbureau van Nederland

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek