Toon menu

Project Multiply gaat van start

Initiatief van Saxion Hogeschool, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen

Project Multiply gaat van start

Geplaatst op 22 January 2017.

Verandert er veel om je heen? Verschijnen er iedere week nieuwe concurrenten op plekken die je niet verwacht? Zie je nieuwe kansen ontstaan en ontbreekt het je aan de tijd om erop in te springen? Bent je MKB-ondernemer in Enschede in de industrie, handel of dienstverlening met minimaal 5 medewerkers?

Dan nodigen Saxion Hogeschool, Gemeente Enschede en Rabobank Enschede-Haaksbergen je van harte uit om deel te nemen aan het project Multiply dat op 6 februari weer van start gaat.

Een business-school-student en deskundige professionals dagen je drie maanden lang uit om ‘out of the box’ te denken en marktkansen om te zetten in nieuwe business. Denk aan internationalisering, nieuwe serviceconcepten, marketing- en salesideeën, enzovoort. De student schrijft onder professionele begeleiding een concreet uitvoerbaar businessplan dat je helpt mee te veranderen de komende jaren!

In ruil hiervoor verwachten ze, naast een beetje tijd, koffie en een werkplek vooral commitment om tot een duurzaam businessplan te komen.

Waarom heet het project Multiply? Delen is vermenigvuldigen. Het delen van kennis, ideeën en inspiratie zorgt voor een positief sneeuwbaleffect. Door het verbinden van mensen en het delen van kwaliteiten kunnen we met elkaar geweldige resultaten behalen. Door ideeën te delen komt er ruimte voor inspiratie en wordt kennis of daadkracht vermenigvuldigd.

Start van de tweede tranche van Multiply is op 6 februari 2017 met een kick-off.

Aanmelden kan tot 2 februari a.s. op Multiply@saxion.nl Het aantal deelnemers is beperkt, dus meld je snel aan!

Terug naar het overzicht.

Project Multiply gaat van start

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek