Toon menu

Ontwikkelingen kantoorruimte CeeCee

Plannen voor het onbebouwde terrein aan de Moutlaan

Ontwikkelingen kantoorruimte CeeCee

Geplaatst op 13 December 2017.

Met de komst van de containers zijn de volgende stappen in de ontwikkeling van de CeeCee gezet. De gevaartes worden getransformeerd tot een multifunctioneel bouwsel, waar plek is voor daghoreca, vergader-, evenementen- en expositieruimte.

Daarnaast is een nieuw project gestart: er liggen plannen om het onbebouwde terrein aan de Moutlaan in te vullen met twee kantoorruimte-concepten, waarmee ruimte beschikbaar kan komen voor ondernemende huurders. Zie beneden toelichtingen en impressies van de concepten: de loods en de beurs.

Wil je aan de slag? Dan zijn de partners van CeeCee graag bereid je verder te helpen. Check de website van de CeeCee voor meer impressiebeelden en een uitgebreide presentatie van het project, en neem voor meer informatie contact op met Filis Katalanç-Alp, accountmanager Roombeek bij de gemeente: g.alp@enschede.nl 053 – 481 51 50.

De loods

De loods kan een plek bieden aan een bouwende ondernemer en (enkele) extra huurders. Met een totale oppervlakte van 1000 m2 kan ongeveer 600 m2 bestemd worden voor eigen gebruik en 400 m2 verhuur. Alle bedrijven krijgen in dit concept een eigen voordeur aaan de Moutlaan, van waaruit ze goed zichtbaar zijn.

deloods-zijaanzicht-600x276

De beurs

De beurs kan ruimte bieden aan meerdere huurders binnen een “creatieve markthal” waar men elkaar makkelijk vindt en samenwerking wordt gestimuleerd. Volgens het huidige plan wordt de totale oppervlakte 1000 m2, waarvan ongeveer 600 m2 “gemeenschappelijk” en 400 m2 voor eigen gebruik van de huurders. Het gebouw is transparant en toegankelijk en geeft maximale exposure aan de Moutlaan.

beurs

Terug naar het overzicht.

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek