Toon menu

Kom 12 mei brainstormen over het containerpark

Uitnodiging van the cee spot

Kom 12 mei brainstormen over het containerpark

Geplaatst op 8 May 2017.

Er staat wat moois te gebeuren op Roombeek. Op creatieve campus CeeCee in Enschede wordt gebouwd aan de toekomst. Niet alleen figuurlijk, want ook letterlijk zal er tijdelijke bebouwing verrijzen in de vorm van een aantal zeecontainers. Dit concept berust op een drietal pijlers, namelijk: Ondernemerschap, Cultuur en het Experiment. Thee cee spot wil hier de bedrijvigheid op de creatieve campus vergroten, maar bovenal kansen creëren.

The cee spot geeft jullie een leeg canvas, slechts met kaders, en jij mag daar invulling aan geven. Zo kun je denken aan het organiseren van events of workshops, alternatieve vergaderingen inplannen of gebruik maken van expositieruimte. Misschien wil je wel graag meer exposure ontvangen met je ambacht of vakmanschap, een openlucht bioscoop avond organiseren of het grasveld gebruiken voor sporten als parkour of crossfit. Dit alles onder begeleiding van een hapje of drankje waarin voorzien kan worden bij de white label/pop-up horeca voorziening.

Wat the cee spot hiermee wil bereiken? Zij hopen hier meer samenhang mee aan te brengen tussen de ondernemers en werkgevers op CeeCee, aankomend talent en studenten een podium bieden en tot slot ook meerwaarde creëren voor de buurt (bewoners).

Vanwege het tijdelijke karakter van de containers zijn ze op zoek naar mensen die voor een korte tijd (denk weken tot maanden) een tof concept willen uitproberen dat net buiten de plat gebaande paden valt en vooral tot de verbeelding spreekt.

The cee spot daagt je uit!

Heb jij dus een goed idee waar je nooit de ruimte voor hebt gehad om uit te voeren, loop jij al tijden te flirten met dat ene business concept en wil je dat in de markt uit testen, of lijkt het je leuk om eens een keer iets met horeca te ondernemen, kom dan langs voor de kennismakingsborrel en brainstormsessie op the cee spot.

Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, er wordt alleen verwacht dat je actief mee wilt denken.

Wat: Presentatie plannen containerpark + brainstorm + borrel

Waar: The cee spot, Brouwerijstraat 1, Enschede

Wanneer: vrijdag 12 mei vanaf 5 uur

Wie: Iedereen die graag mee wil bouwen aan een mooiere toekomst voor Enschede, artiesten, techneuten, koks, kunstenaars, ondernemers en overige geïnteresseerden.

Wil jij de uitdaging aangaan? Geef op Facebook door dat je erbij bent.

Terug naar het overzicht.

Kom 12 mei brainstormen over het containerpark

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek