Toon menu

Resultaten KVO onderzoek bekend

Keurmerk Veilig Ondernemen nam Roombeek onder de loep

Resultaten KVO onderzoek bekend

Geplaatst op 15 June 2016.

Onlangs berichtte Ondernemend Roombeek over het Keurmerk Veilig Ondernemen. Het onderzoek dat in dit bericht werd aangekondigd is inmiddels uitgevoerd, en de resultaten zijn bekend! Bekijk nu de KVO onderzoeksresultaten.

Achtergrond: de KVO

Een onveilige omgeving zorgt voor veel schade en overlast en kan de bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten. Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontwikkeld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Op Roombeek gaan we hiermee aan de slag.
Ondernemers in winkelgebieden en bedrijventerreinen kunnen het niet alleen. Gemeente, politie en brandweer ook niet. Het KVO helpt de betrokken partijen gezamenlijk afspraken te maken om overlast, criminaliteit en onderhoud aan te pakken. De veiligheidsproblemen worden in kaart gebracht, oplossingen gezocht en maatregelen genomen. Indien gewenst met gratis begeleiding van een KVO-adviseur van het CCV (voor winkelgebieden) of MKB-Nederland (voor bedrijventerreinen).
Met maatregelen zoals (overval)preventietrainingen, betere openbare verlichting, georganiseerd toezicht en brandpreventie zorgen lokale partijen voor een schoon, goed onderhouden en veiligere omgeving. De uiteindelijke beloning is het Keurmerk Veilig Ondernemen voor het hele winkelgebied of bedrijventerrein. Het geeft een duidelijk signaal af aan het winkelend publiek, maar ook aan mensen met minder goede bedoelingen.

 

Meer weten? Ga naar www.hetkeurmerkveiligondernemen.nl

Terug naar het overzicht.

Resultaten KVO onderzoek bekend

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek