Toon menu

Eerste editie zakenbeurs DOEN

Netwerken in Almelo op 14 & 15 september

Eerste editie zakenbeurs DOEN

Geplaatst op 1 September 2016.

zakenbeurs DOEN, het netwerk platform waar bedrijven uit Almelo en omgeving zich presenteren aan elkaar en aan de regio, met als vooropgesteld doel kennis te maken met nieuwe relaties en het netwerk uit te breiden.

Zakenbeurs DOEN beleeft binnenkort haar eerste editie. In Almelo op het terrein naast Timberland staat over twee weken één ding centraal: elkaar leren kennen en ook op lokaal niveau de handel gunnen. Het blijkt veelvuldig voor te komen dat bedrijven collega-ondernemers in hun directe omgeving niet kennen, en daardoor de focus verleggen naar buiten Almelo terwijl er nog veel onbenutte kansen liggen, als men elkaar wél zou kennen.

Ruim negentig bedrijven hebben zich aangemeld, en presenteren in twee dagen tijd hun bedrijf. De opzet is eenvoudig maar doeltreffend: in standaard stands kunnen deelnemers hun bedrijf presenteren aan een gericht ondernemers publiek. Echt netwerken dus. De deelnemerslijst laat een fantastische mix zien waarin zowel industriële bedrijven als zakelijke dienstverlening vertegenwoordigd is, en grote en kleine bedrijven naast elkaar staan. Dit maakt het ook interessant voor bedrijven uit de regio om kennis te komen maken met het potentieel uit Almelo!

Het succes van deze formule ligt in het samenbrengen van bedrijven uit de meest uiteenlopende branches, waaruit vaak nieuwe contacten voortkomen. Veelal niet voor de hand liggend, dat is de kracht van dit beproefde concept.

Alhoewel het internet de wereld klein heeft gemaakt, en de mogelijkheden vrijwel onbeperkt zijn geworden om informatie te vergaren, blijkt dat de behoefte aan persoonlijke contacten juist in deze tijd steeds belangrijker worden. De ‘gun-factor’ speelt nog altijd een grote rol in het zakendoen, en daarvoor moet je elkaar persoonlijk ontmoeten. DOEN biedt daar een platform voor.

In combinatie met een groot horecaplein waar hapjes en drankjes geserveerd worden, sfeervolle live-muziek verzorgd door Kaliber Kunstenschool, en diverse items voor de ‘fun’, wordt DOEN een event waar u geweest moet zijn!

DOEN is op 14 en 15 september geopend van 14.00 – 22.00 uur.
De entree bedraagt € 8,00 per persoon. Op vertoon van een persoonlijke uitnodiging van één van onze deelnemers: gratis entree voor één persoon tegen inlevering van een volledig ingevulde relatiekaart.
Parkeren kan op het grasperceel tegenover de beurstent.
Locatie voor uw navigatie: Darwin 8, Almelo

Terug naar het overzicht.

Eerste editie zakenbeurs DOEN

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek