Toon menu

CeeParc: containerpark als ontmoetingsplek

Realiseer ook je eigen ideeën in het park

CeeParc: containerpark als ontmoetingsplek

Geplaatst op 3 July 2018.

Het kan bijna niet aan je aandacht ontsnapt zijn: het containerpark dat is gebouwd tussen de parkeergarage en het pand van TriMM aan de Moutlaan. “Van poepveld naar vette shit” was de werktitel voor dit object dat tijdelijk mag blijven staan en dat met hulp van Ondernemend Roombeek is gerealiseerd.

De vijf containers kennen een verschillende invulling – en er zijn mogelijkheden om je eigen ideeën erin te realiseren.

Een van de containers wordt ingericht voor catering door Soep met Ballen: doordeweeks van 10-14 uur staat hier koffie, thee, een broodje of een kop soep klaar. Ook verzorgt Soep met Ballen eventuele catering bij evenementen of vergaderingen.

Voor die gelegenheden zijn twee containers beschikbaar, waarvan er eentje speciaal wordt ingericht voor vergaderingen en brainstormsessies. Die container wordt daarvoor verhuurd. Een andere container – de verticale – is bedoeld voor exposities: wil je je werk showen? Je bent hier van harte welkom!

De laatste container is bedoeld om duurzaamheidsinitiatieven te laten zien. Het bewonersinitiatief Beecycle doet dat onder andere met de recycling van plastic. De machines ervoor worden op dit moment door henzelf gebouwd.

Tenslotte is de buitenruimte geschikt voor ‘ontmoeting’: voor feestjes, gezamenlijke lunches, genieten van het avondzonnetje, of misschien wel voor activiteiten als een volleybaltoernooi of een buitenbioscoop.

Heb je zelf zo’n idee en wil je gebruikmaken van het containerpark? Neem dan contact op met Bart-Jan Herweijer, community manager van The CeeSpot via bartjan@ceecee.community of 06 4993 6646. De tijdelijke website is nu nog https://www.theceespot.nl/

Terug naar het overzicht.

CeeParc: containerpark als ontmoetingsplek

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek