Toon menu

Nieuwjaarsbijeenkomst

Bij Moneybird (Moutlaan 35, 7523 MC Enschede)

Nieuwjaarsbijeenkomst

Vindt plaats op 23-01-2019, Moneybird (Moutlaan 35, 7523 MC Enschede).

Start 2019 goed bij een inspirerende Ondernemend Roombeek nieuwjaarsbijeenkomst! Op 23 januari verwelkomen we Niels Verwij, eigenaar van Dekbed Discounter als spreker bij de bijeenkomst. Niels is een rasondernemer – zijn webshop is binnen vier jaar uitgegroeid naar een bedrijf met een miljoenenomzet en het einde van de steile rit omhoog is nog niet in zicht! Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst komt hij langs om zijn inzichten over de kunst van het (online) verkopen met ons te delen en successen en strubbelingen op het pad van de ontwikkeling van zijn bedrijf te delen.

Meer ondernemers welkom!

We zien je graag bij de bijeenkomst, en hoe meer zielen hoe meer vreugd: alle leden kunnen een andere ondernemer meenemen. Bijvoorbeeld iemand uit een ander netwerk, voor wie een meeting met Ondernemend Roombeek en/of spreker Niels Verwij interessant is.

De agenda

De avond start met een introductie door Moneybird. Hierna steekt Niels van wal, waarbij er volop de mogelijkheid is om vragen te stellen. We sluiten af met een borrel: een mooie gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje na te praten.

Datum en locatie: 12 juli, bij Moneybird, Moutlaan 35, 7523 MC Enschede
Inloop: 19:30 uur
Start: 19.45 uur

Aanmelden doe je hier.

Terug naar het overzicht.

Ben jij ook ondernemer in Roombeek? Word nu ook lid!
Ondernemend Roombeek